1 2 3 4
 
 • castigati

  noi clienti

 • postand anunturi

  pe google

 • de la 0.01 lei / clic

  obtineti trafic

 • 100% relevant

  afacerii dvs.

castigati clienti si atingeti noi audiente

Începe profesional pentru tine  - suna-ne

Va oferim consultanta profesionala si asistenta in crearea primei dvs. campanii AdWords. Da-ne un apel si expertii nostri vor lucra direct cu dvs. pentru a seta campania pe baza obiectivelor dvs. de publicitate specifice si a bugetului disponibil.

Nu putea fi mai usor:

 1. Sunati la urmatoarele numere de telefon : 0740 006 110 sau 0731 006 110
 2. Împreuna vom discuta obiectivele dvs. publicitare si, atunci veti primi sugestii personalizate pentru textul anuntului si cuvintele cheie de succes.
 3. Sunteti gata de a incepere campania dvs. si de a castiga noi clienti!

 

Navigarea în cont

Dorim sa ne asiguram ca pentru toti cei care au început sa lucreze de curând cu programul AdWords navigarea în propriul cont este usoara si nu pune probleme. Faceti-va putin timp pentru a explora cele sase file principale dintr-un cont AdWords.

 

vezi DEMO

Pagina principala: aceasta fila cuprinde pagina Instantaneu de cont, un rezumat usor de citit al informatiilor importante din contul dvs.;

Vezi demo
 

Campanii: în aceasta fila va veti petrece cea mai mare parte a timpului, gestionând contul dvs. AdWords. Aici puteti sa creati si sa modificati campanii, anunturi, cuvinte cheie si setari ale campaniilor. În graficele cu rezumatul performantei din partea superioara a paginii veti vedea o prezentare generala a performantei campaniilor. De asemenea, puteti descarca sub forma de rapoarte tabelele care contin valorile de performanta ale contului dvs.

Vezi demo
 

Oportunitati: aici gasiti idei despre cuvinte cheie, sume licitate si buget care va pot ajuta sa îmbunatatiti performanta campaniei;

Vezi demo
 

Raportare si instrumente: în aceasta fila puteti gasi instrumente care va ajuta sa gestionati si sa îmbunatatiti contul. Utilizati instrumentele avansate de raportare pentru a localiza potentialele probleme si a le rezolva înainte ca acestea sa se manifeste. 

Vezi demo
 
google

Facturare: fila în care introduceti si modificati detaliile dvs. de facturare, vedeti istoricul complet al facturarii si tipariti facturi;

Vezi demo
 
adwords

Contul meu: locul în care controlati informatiile personale, cum ar fi informatiile de conectare si preferintele de utilizator. Daca doriti, puteti utiliza aceasta fila pentru a invita un prieten sau un coleg sa gestioneze contul dvs. AdWords.

Vezi demo